Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Technovation 2018, inscripcions obertes!

Posted on 15/11/2017
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Technovation 2018
Technovation 2018, for Technovation (Facebook). 2017. Licence: Tots els drets reservats

Des de 2010, més de 10.000 noies de 78 països han participat en aquest programa d'emprenedoria i tecnologia, tot aprenent i aplicant les habilitats necessàries per resoldre problemes del món real a través de les TIC.

Technovation ofereix a les noies d'entre 10 i 18 anys d'arreu del món l'oportunitat de convertir-se en emprenedores i líders de tecnologia. S'anima a les participants a identificar un problema en la seva comunitat i crear una solució d'aplicació mòbil per fer-hi front. També aprenen a comunicar aquestes idees i traduir-les en un pla de negoci. Ho fan en grups de màxim 5 noies i amb el suport de mentores voluntàries.

En l'edició 2017, 199 noies catalanes, repartides en 40 equips, van treballar en els seus projectes durant 12 setmanes. Al llarg del procés, van tenir el suport de 47 mentores. A nivell mundial, hi van participar més de 10.000 nenes acompanyades de 4.485 mentores, de 116 països.

La inscripció per a l'edició 2018 de Technovation ja és oberta. Un cop registrades, les participants tindran accés al pla de Technovation, que les guiarà a través de la identificació d'un problema en la seva comunitat, el desenvolupament d'una aplicació mòbil i la construcció d'un pla de negocis.

També es busquen mentores!

De la mateixa manera, s'hi poden registrar persones voluntàries que vulguin ser mentores. Han de ser persones que tinguin coneixements del món de l'empresa o en l'àmbit de creació d'aplicacions mòbils i que vulguin compartir una mica del seu temps amb els grups de noies.

Les dinamitzadores Punt TIC podeu ser mentores i implicar participants del vostre punt en aquest engrescador viatge d'emprenedoria tecnològica. Com ho veieu? Us hi animeu? En l'edició 2017 Carme Badia, dinamitzadora del Punt TIC de Tremp, ha estat una excel·lent mentora!

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.