Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Taller de formació i co-disseny de projectes d’innovació urbana, a Sabadell

Posted on 03/11/2017
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Triangulum
Triangulum

L'Ajuntament de Sabadell ha participat en el projecte Triangulum i ha generat una estratègia per implementar-lo a la ciutat, amb un seguit d'accions en els camps de la mobilitat, l'energia, les TIC, etc. El 13 i 14 de novembre, organitza un taller per validar i aprofundir en aquestes accions amb l’ecosistema d’innovació local, comarcal i metropolità.

El projecte Triangulum, finançat per la Comissió Europea, preten trobar "solucions reals de ciutat intel·ligent" i oferir-les a altres ciutats perquè les puguin replicar. Els darrers mesos, s’ha desenvolupat una fase de formació i replicació des de les ciutats precursores del projecte (Eindhoven, Stavanger, Manchester) cap a altres ciutats, amb set tallers o visites presencials i set tallers online.

L'Ajuntament de Sabadell ha participar en aquest procés i ha desenvolupat una estratègia per implementar les solucions a nivell local. Planteja un seguit d’accions en els camps de la mobilitat, l’energia, les TIC, etc. que haurà de desenvolupar a partir de 2018. Manca, però, validar i aprofundir en les accions d’aquesta estratègia amb l’ecosistema d’innovació local, comarcal i metropolità.

Per fer-ho, organitza un taller final de formació i co-disseny de projectes d’innovació urbana. Serà el 13 i 14 de novembre, a la Biblioteca Vapor Badia (Carrer Tres Creus 127-129. Sabadell). Estarà dinamitzat per tècnics municipals i de l’institut de recerca Fraunhofer.

El taller s’estructurarà en dos parts: el dia 13, centrat en mini-càpsules de resum de les formacions realitzades durant l’any; i el dia 14, orientat a l’anàlisi, co-disseny i valoració de les accions a incloure en l’estratègia d’implementació del projecte Triangulum a Sabadell. El taller es clourà amb la intervenció d’alcaldes i regidors de les ciutats membres del projecte Triangulum.

El taller s'adreça a representants de la quàdruple hèlix: entitats de la ciutat, electes municipals, tècnics i tècniques municipals, representants d’universitats i centres tecnològics i d’empreses, i tècnics i tècniques d’altres administracions públiques amb incidència en l’àmbit local.

Per participar-hi cal realitzar la inscripció escrivint a innovacio[arrova]ajsabadell.cat.

Per a més informació podeu consultar el programa en aquest document.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.