Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Es tanca el projecte Smart Pupils: aquests són els seus èxits!

Posted on 27/10/2017
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home

El projecte Collaborative Design for Smart Pupils ha arribat a la seva recta final. Dos anys després del seu inici, el programa ha servit per reflexionar sobre el model d'escola del futur gràcies a la participació activa de tota la comunitat educativa: alumnes, pares i mares i professorat de diversos centres de Catalunya i França.

Smart Pupils ha demostrat, doncs, la importància d'incloure i fomentar les vocacions STEM com un mecanisme facilitador i possibilator per desenvolupar competències com la creativitat, la cooperació, el treball en equip i la movitació de l'alumnat. En aquest vídeo podràs veure un resum dels principals èxits, reconeixements i guardons que han rebut els i les seves participants!

Al projecte, finançat per la UE a través del programa Erasmus+, hi han participat més de 160 alumnes de l'Institut Ernest Lluch i l'Escola Virolai; dos centres escolars de França; les empreses Social Coin i Everis i la Generalitat de Catalunya a través de la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.