Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

El Citilab celebra els seus 10 anys de trajectòria, amb la Setmana de Cocreació de Cornellà

Posted on 26/10/2017
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Logotip del 10è aniversari del Citilab
Logotip del 10è aniversari del Citilab, for Citilab. 2017. Licence: Tots els drets reservats

Del 6 al 12 de novembre, aquest laboratori d’innovació social i digital celebrarà el seu desè aniversari, amb un seguit d'activitats que volen mostrar tot el que hi pot trobar la ciutadania.

El 23 de novembre de 2007 es tornaven a obrir les portes de l’antiga fàbrica de Can Suris en Cornellà de Llobregat. Ho feia convertit en un laboratori ciutadà d'innovació pioner a Catalunya i l'Estat. 10 anys després, el Citilab vol celebrar aquest aniversari amb tota la seva comunitat. Per fer-ho, durant la setmana del 6 al 12 de novembre hi haurà la possibilitat de participar en diferents activitats, que reflecteixen el ventall de projectes que ofereix l'equipament.

El programa del desè aniversari obrirà amb una conferència sobre col·laboració motivada, a càrrec d'Enric Senabreinvestigador de Digital Commons a Internet Interdisciplinary Institute. També inclourà les activitats que es realitzaran en el marc del Cornellà Cocreation Week, així com tallers i una jornada de portes obertes, que tindrà lloc diumenge 12 de novembre i que tancarà el programa.

Formes part de la història del Citilab?

Per rememorar els 10 anys d’història del Citilab, s’ha creat una línia de vida digital que proposa un viatge en el temps des del 2007 fins al 2017. Més de setanta fotografies i una seixantena de vídeos acompanyats de textos explicatius i organitzats per data fan un repàs dels moments viscuts al Citilab.

Però estan segurs/es que hi ha molts més moments i per això fan una crida a la comunitat citilaber a fer-los arribar els seus records. Cal enviar les imatges o vídeos a l'adreça 10anys[arrova]e-citilab.eu, indicant el teu nom, l’any que es va realitzar i l’activitat en la qual vas participar. Amb aquestes aportacions es completarà la línia del temps.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.