Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

II Setmana Europea de Competències Vocacionals

Posted on 24/10/2017
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
1st European Vocational Skills Week
1st European Vocational Skills Week, for DG EMPL (Flickr). 2016

Pretén millorar l'atractiu i la imatge de l'educació i la formació professional, tot mostrant l'excel·lència, la qualitat i l'ampli ventall d'oportunitats. Se celebrarà del 20 al 24 de novembre i les organitzacions que vulguin estan convidades a organitzar un esdeveniment en el marc de la setmana.

La I Setmana Europea de Competències Vocacionals (European Vocational Skills Week) va tenir lloc del 5 al 9 de desembre de 2016, amb esdeveniments a Brussel·les i centenars d'activitats a països membres, EFTA i països candidats de la UE organitzats a nivell nacional, regional i local. Per aprofitar aquesta energia i entusiasme, la Comissió Europea organitza ara una segona setmana. Serà del 20 al 24 de novembre de 2017 i ara com ara ja n'hi ha més de 500 esdeveniments registrats.

Abans i durant la II Setmana Europea de Competències Vocacionals es desplegaran activitats i esdeveniments per mostrar l'excel·lència en l'educació i la formació professional a Europa. Durant la setmana principal, també es duran a terme a Brussel·les una sèrie d'activitats, com ara, conferències de premsa, conferències, tallers i actes de cloenda amb premis.

Totes les persones i organitzacions implicades en la formació professional estan convidades a organitzar una activitat en el marc d'aquesta campanya: estudiants, pares i mares, empreses, proveïdors d'educació i formació, organitzacions d'aprenentatge d'adults, càmeres i altres organitzacions professionals, investigadors/ores, orientadors/ores professionals, autoritats públiques i la societat en general. Poden registrar la seva proposta a través d'aquest enllaç.

L'etiqueta de l'esdeveniment a les xarxes socials serà #EUVocationalSkills.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

You may be interested