Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Participeu a l'Europe Code Week amb les activitats de Code Club Catalunya!

Posted on 02/10/2017
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Nenes participant en una activitat de Code Club Catalunya
Nenes participant en una activitat de Code Club Catalunya, for Code Club Catalunya. Licence: Tots els drets reservats

Del 7 al 22 d'octubre se celebra l'Europe Code Week, una iniciativa per apropar la programació i l'alfabetització digital a tothom d'una manera divertida i atractiva. Des de Code Club Catalunya animen els Punt TIC a engegar el seu propi Code Club i a organitzar activitats en el marc d'aquesta campanya.

Els Code Club (clubs de programació) són una xarxa d'activitats gratuïtes gestionades per persones voluntàries que pretenen oferir als infants l'oportunitat d'aprendre a programar. Aquestes activitats es porten a terme en horari extraescolar, ja sigui a la mateixa escola, a una biblioteca, un centre cívic o qualsevol lloc que disposi d'ordinadors. Actualment, hi ha més de 1350 Code Clubs repartits per tot el món. Aquest moviment també ha arribat a casa nostra i ja existeix la comunitat Code Club Catalunya.

Des d'aquesta xarxa fan una crida perquè s'engeguin nous clubs a Catalunya i els ofereixen dues activitats en català per tal de poder començar a apropar la programació a nens i nenes. Ara és el moment ideal per fer-ho, ja que del 7 al 22 d'octubre se celebra l'Europe Code Week. Es tracta d'una iniciativa que busca donar visibilitat a la programació, per mostrar a infants, joves, adults i gent gran com fer realitat les seves idees a través del codi, desmitificar aquestes habilitats i aplegar persones motivades.

Si en algun Punt TIC teniu persones engrescades amb la programació, podeu sumar-vos a aquest moviment tot posant en marxa el vostre club de codi durant l'Europe Code Week. A la plana web de Code Club Catalunya trobareu les dues activitats que us proposen per poder-les desenvolupar al vostre centre. Són projectes amb Scratch, un per crea una banda de rock i l'altre per fer un videojoc sobre l'espai.

Trobareu més informació i els passo a seguir en aquest enllaç. A més, el dilluns 9 d'octubre, de 17.00 a 18.00 hores, es realitzarà un webinar per explicar tot plegat.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.