Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

8a edició del concurs Webs als punt .cat

Posted on 29/08/2017
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Logotip del concurs Webs al punt .cat
Logotip del concurs Webs al punt .cat, for Webs al punt .cat

El 12 de setembre s'obre el període d'inscripció d'aquest certamen de creació de pàgines web i apps per a infants i joves.

La Fundació puntCAT començarà el curs escolar amb el llançament d'una nova edició del concurs Webs al punt .cat. S'adreça a alumnes de 2n cicle de primària, ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior, que hi poden participar en grups de dos a quatre persones, supervisats per professorat del seu centre educatiu.

Els /les alumnes han de treballar en una plana web, associada a un domini .cat, o aplicació mòbil que com a mínim han d'estar escrites en llengua catalana. La temàtica  és lliure, tot i que promouen que els continguts estiguin lligats a àrees de coneixement d’altres assignatures, propiciant així un projecte transversal de curs.

El període d’inscripció de la convocatòria 2017-2018 anirà del 12 de setembre de 2017 fins al 15 de gener del 2018. Tots els grups inscrits tindran fins al 15 de març a les 23:59 per treballar en el seu lloc web o app. Abans d'aquesta data hauran d'enviar un correu electrònic a info[arrova]websalpunt.cat responent les quatre preguntes que els planteja el certamen. A partir d’aquí, les seves planes web o apps passaran a mans del jurat.

L’11 de maig se celebrarà la jornada final del concurs amb la presentació dels projectes per part dels grups finalistes, la deliberació final del jurat i l’entrega de premis. Un jurat de 28 especialistes del món de l’educació i les TIC determina els guanyadors/ores.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.