Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

La Diputació de Barcelona convoca els Premis Apps & IoT for citizens

Posted on 22/08/2017
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Premis Apps & IoT for citizens
Premis Apps & IoT for citizens, for Diba. 2017. Licence: Tots els drets reservats

La convocatòria busca fomentar la creació de serveis i aplicacions relacionats amb projectes innovadors d’internet de les coses (IoT), que utilitzin la plataforma d’actuadors i sensors SENTILO i que estiguin relacionats amb algun dels àmbits d’actuació de la Diputació de Barcelona o dels municipis de la demarcació.

Els Premis Apps & IoT for citizens també volen incloure desenvolupaments i aplicacions mòbils que facilitin la relació entre administració i ciutadans en els àmbits de la transparència, la participació ciutadana, les dades obertes, emmarcats dins del projecte #DibaOberta, l'aposta de la Diputació de Barcelona pel Govern Obert.

Els premis reconeixeran els dos projectes més innovadors. La dotació econòmica pel primer premi serà de 4.000 € i de 2.000 € pel segon classificat.

El termini per demanar accés a la plataforma pública SENTILO per participar en projectes d’internet de les coses acabarà el 29 de setembre de 2017. El termini de presentació de projectes serà el 15 d'octubre, a les 23:59 hores.

El veredicte del jurat es farà públic entre els dies 14, 15, i 16 de novembre de 2017, a l'estand de la Diputació de Barcelona, a l'Smart City Expo World Congress.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.