Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Un projecte de l'Institut Ernest Lluch, entre els 30 seleccionats per participar en SIMO EDUCACIÓN 2017

Posted on 24/07/2017
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Design Thinking al projecte Collaborative Design for Smart Pupils
Design Thinking al projecte Collaborative Design for Smart Pupils, for Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC. Licence: BY-SA

Convertir Sant Antoni en un barri "smart" a través del Design Thinking és l'objectiu de l'experiència que va presentar l'Institut Ernest Lluch a la convocatòria SIMO EDUCACIÓN 2017. Dels 329 projectes participants, han estat seleccionats 30, que seran presentats a la comunitat educativa en el Saló de Tecnologia per a l'Ensenyament d'IFEMA.

SIMO EDUCACIÓN 2017, el Saló de Tecnologia per a l'Ensenyament organitzat per IFEMA, tindrà lloc del 25 al 27 d'octubre de 2017, a Madrid. A través d'una convocatòria adreçada a docents, s'han seleccionat 30 pràctiques educatives innovadores, que seran presentades davant de la comunitat educativa durant el saló. Aquests projectes també seran candidats a la V edició dels Premis a la Innovació Educativa com a Millor Experiència Innovadora, que es lliuraran en el marc de SIMO EDUCACIÓ.

Entre les 30 experiències seleccionades trobem "08015. Un projecte que canviarà el barri", presentat per Ana Albalat Martinez, professora de l'Institut Ernest Llunch (Barcelona). Aquesta proposta forma part del projecte Erasmus + Collaborative design for Smart Pupils i es desenvolupa en 2n de l'ESO. Deixant enrere els llibres, crea una experiència on els i les alumnes segueixen les fases del Design Thinking (o pensament de disseny) i treballant en equip intenten convertir el seu barri en un smart barri. A més, tracta d'apropar a les nenes les disciplines STEM.

Collaborative design for Smart Pupils és un projecte europeu, que es desenvolupa entre els anys 2015 i 2017, per reinventar el concepte d'escola, tot incorporant nous mètodes pedagògics col·laboratius i l'ús d'eines digitals.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.