Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Escola virtual d'estiu Espiral 2017

Posted on 23/06/2017
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Escola virtual d'estiu Espiral 2017
Escola virtual d'estiu Espiral 2017, for Associació Espiral, Educació i Tecnologia (Twitter). 2017. Licence: Tots els drets reservats

Encara queden places per participar en els cursos de l'Escola virtual d'estiu Espiral 2017. Les formacions s'adrecen a professors/ores i formadors/ores i es desenvoluparan online de l'1 al 15 de juliol.

L’Associació Espiral va sorgir fa 27 anys amb la voluntat "d’adquirir nous coneixements per poder introduir 'la informàtica' en els processos educatius que es donaven a l’aula i així poder millorar tant l’ensenyament com l’aprenentatge". Des de llavors, tant l'entitat com les TIC han evolucionat molt, però Espiral segueix tenint la vocació de compartir les experiències i aprenentatges adquirits per les persones sòcies al llarg d'aquests anys. Una de les maneres de fer-ho és a través de les escoles d'estiu que organitza l'entitat.

L'edició d'enguany es desenvoluparà de l'1 al 15 de juliol. Incorporarà nous cursos i mantindrà d'altres que segueixen sent molt demandades pels participants. Les formacions s'impartiran a través del campus virtual d'Espiral i seran en català, castellà o anglès. Totes demanen una dedicació de 30 hores.

El període per inscriure-s'hi ha esta ampliat fins al 30 de juny, per tant, encara sou a temps! La inscripció s'ha de realitzar emplenant aquest formulari i tot seguit fent l'abonament. Els cursos costen 45 euros per a socis i sòcies i 95 per a persones no sòcies.

Més informació

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.