Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

El Punt TIC Vilafranca Virtual inicia cursos de preparació ACTIC el mes de juliol

Posted on 21/06/2017
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Logotip ACTIC
Logotip ACTIC. Source: Portal ACTIC

Des del Servei d'Ocupació i Formació de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès, el Punt TIC Vilafranca Virtual inicia cursos per a la preparació de persones en situació d'atur laboral interessades en l'acreditació ACTIC de competències en l'àmbit de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

L'oferta formativa es composa de dos cursos intensius de 25 hores cadascun: un de nivell ACTIC bàsic i l'altre de nivell ACTIC mitjà. Amb una programació que contempla el coneixement teòric i pràctic de les habilitats incloses en els vuit grups de competències (C1-C8). La periodicitat dels cursos és de dos dies setmanals en horari de matí, emprant un total de cinc sessions. La data d'inici serà el 3 de juliol. El nombre màxim de places per curs és de 15.

El període de preinscripció és del 19 al 23 de juny, en horari de 10.30 a 12.30 hores, al Punt TIC Vilafranca Virtual (Av. Catalunya, s/n - Recinte La Fassina. Tel. 938171995).

El Punt TIC Vilafranca Virtual és també centre col·laborador de la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya per a l'acreditació ACTIC. Tots els dimarts i dijous, de 9.30 a 12.00 h.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.