Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Convocatòria per proposar activitats per a YoMo Barcelona 2018

Posted on 14/06/2017
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
YoMo Barcelona
YoMo Barcelona, for YoMo Barcelona. Licence: Tots els drets reservats

El festival YoMo Barcelona 2018, que pretén motivar els/les joves per seguir la seva formació en les disciplines STEAM, ja té data (del 26 de febrer a l'1 de març) i ara busca organitzacions que vulguin desenvolupar-hi activitats. S'hi podran presentar propostes fins al 30 de juny de 2017.

Més d'11.000 joves i 3.000 educadors/ores van visitar YoMo Barcelona aquest 2017. Ara ja s'està treballant en la propera edició, que tindrà lloc del 26 de febrer a l'1 de març de 2018. Han llançat una convocatòria per rebre propostes d'activitats que es puguin desenvolupar durant el festival.

Expliquen que busquen "activitats que aportin contingut emocionant i interessant, que convidin a la interacció pràctica i, sobretot, que eduquin els joves". Haurien de ser activitats adreçades, prioritàriament, a infants i joves d'entre 10 i 14 anys, però també activitats destinades a menors de 10 anys (fins a 6 anys) i majors de 14 anys (fins a 18 anys). Els formats de les activitats poden ser diversos: organitzar estands amb activitats interactives, tallers pràctics, conferències, espectacles en auditori, activitats itinerants d’animació, etc.

El termini per presentar una proposta finalitzarà el divendres 30 de juny de 2017, a les 17.00 hores. El procés de selecció de les propostes es completarà el 24 de juliol i es notificarà a les propostes seleccionades el 28 de juliol.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.