Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Sant Feliu Innova compta amb una nova aula de formació multimèdia

Posted on 09/06/2017
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Biblioteca Montserrat Roig
Biblioteca Montserrat Roig, for Plana web de la Biblioteca Montserrat Roig

S'ubica a la Biblioteca Montserrat Roig, que s'inaugura el 10 de juny, i s'hi traslladarà l'activitat de cursos que fins ara s'oferien des del programa Sant Feliu Innova al Punt TIC Palau Falguera.

El nou Punt TiC serà un espai multimèdia polivalent equipat amb 15 ordinadors i sistema de projecció, al servei de cursos digitals impartits per Sant Feliu Innova i co-dissenyats amb la Biblioteca Montserrat Roig.

Aquesta biblioteca ha estat remodelada i ampliada i s'inaugura el dissabte 10 de juny, a les 12.00 hores. El nou equipament, que ha guanyat prop de 1.000 m2 i ara supera els 2.100 m2, incorpora nous serveis i espais com ara una sala d'actes polivalent, la sala multimèdia per a formacions Punt TIC i un espai per fer tallers, entre d'altres.

La nova sala multimèdia acollirà tallers d'Scratch i activitats del Code Club i altres activitats formatives. Serà també un espai d'innovació social digital i comptarà amb dues impressores 3D, una d'elles cedida per la Diputació de Barcelona. Expliquen que es destinaran "a comunitats com l'educativa amb inquietuds per l'adquisició i ús de les competències STEAM o com el "Club Maker", integrat per usuaris/àries de totes les edats interessats en la fabricació digital i el moviment DIY".

Les activitats que s'hi realitzaran potenciaran tant la innovació i la creativitat com la difusió i el coneixement de les noves tecnologies, i s'elaboraran propostes conjuntes amb la Biblioteca per donar resposta a les peticions dels seus usuaris i usuàries.

Les properes activitats seran:

  • "Xarxes socials, explota tot el seu potencial". Sis sessions per conèixer les principals xarxes socials i la seva utilitat: Facebook, Twitter, Instagram,...
  • "Fotografia digital". Coneix com fer bones fotografies i àlbums digitals per recollir les teves vivències de l'estiu.
  • Taller Innovació Social  "Youtube per a la difusió de projectes socials". Taller realitzat per una youtuber, Noemí Fuster, orientat a com donar difusió a projectes socials.
  • Taller STEAM. "Dibuixa, pinta i crea amb electricitat ". Taller per que els més petits descobreixin la ciència d'una manera divertida.

Més informació

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.