Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Desafío STEM, un concurs tecnològic per a docents i alumnes

Posted on 23/05/2017
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Desafío STEM
Desafío STEM, for Desafío STEM. Licence: Tots els drets reservats

Telefónica Educación Digital té en marxa la competició "Desafío STEM", que busca impulsar la tecnologia entre els/les joves i fer que les aules esdevinguin un nou entorn tecnològic. Hi poden participar docents amb grups d'alumnes. S'hi podran presentar projectes fins al 30 de juny.

El projecte STEMbyme de Telefónica Educación Digital ha posat en marxa Desafío STEM, un concurs inter-escolar que pretén fomentar la innovació i els espais de col·laboració i contribuir a la transformació de l'educació. S'adreça als i a les alumnes de 3r i 4t d'ESO, Batxillerat i Formació Professional, que hi poden participar en grups d'entre quatre i set alumnes, acompanyats/des per un/a professor/a o més. Hi hauran de presentar un projecte de robòtica o programació en les següents temàtiques: Educació Digital, E-Health, Smart Industry, Internet de les Coses (IoT) o Ciberseguretat.

Durant el repte, els equips donaran forma al seu projecte i el faran realitat. El desafiament acaba el 30 de juny, però abans cal passar per les diferents fases del concurs, per tant, cal començar a treballar-hi abans d'aquesta data. 

Hi haurà un equip guanyador i un primer finalista per cada categoria: Junior (3r d'ESO), High (4t d'ESO) i Advance (Batxillerat i FP). L'equip que resulti guanyador de cada categoria viurà una experiència en un centre d'investigació de reconegut prestigi en alguna de les àrees STEM (ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques) i rebrà una dotació tecnològica per a cada participant. Els primers finalistes de cada categoria s'emportaran una dotació tecnològica. A més, el centre educatiu que més i millors projectes presenti es portarà el Premi a la Millor Escola, que consistirà en una dotació tecnològica per al centre.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

You may be interested