Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Com ajuden les TIC a l'assoliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible?

Posted on 18/05/2017
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Imatge del concurs de fotografia de WSIS Forum 2017
Imatge del concurs de fotografia de WSIS Forum 2017, for WSIS. 2017. Licence: Tots els drets reservats

World Summit on the Information Society Forum (WSIS) organitza un concurs fotogràfic i anima la ciutadania a participar-hi amb imatges que reflecteixin com "persones i organitzacions aprofiten el poder de les TIC per fer la diferència". S'hi poden presentar obres fins al 22 de maig.

La Cimera Mundial sobre el Fòrum de la Societat de la Informació (World Summit on the Information Society Forum) és la major trobada anual sobre les TIC per al desenvolupament sostenible. Enguany tindrà lloc del 12 al 16 de juny, a Ginebra, Suïssa. En el marc de la cimera, s'organitza un certamen fotogràfic que convida la ciutadania a mostrar en una imatge com les Tecnologies de la Comunicació i la Informació estan exercint un paper facilitador en la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Per participar-hi cal enviar fotografies de projectes, persones i organitzacions que estan aprofitant el poder de les TIC per fer la diferència. Cal tenir més de 18 anys. La convocatòria està oberta fins al 22 maig de 2017.

Algunes de les fotografies seran seleccionades per formar part d'una exposició que es mostrarà durant la cimera. A més, les tres obres guanyadores seran premiades i presentades en la trobada. També es convidarà els guanyadors/ores a unir-se a la campanya #ICT4SDG de la Unió Internacional de Telecomunicacions (ITU - UIT).

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.