Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

La Bonne posa en marxa l'espai de coworking per a dones cowBonne

Posted on 27/04/2017
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Espai de coworking cowBonne
Espai de coworking cowBonne, for La Bonne. Licence: Tots els drets reservats

El projecte de La Bonne és "la de generar un espai de plaer des d’on poder crear continguts i desenvolupar projectes relacionats amb el sector cultural i social". Així, aquest mes d'abril han apostat pel coworking i han transformat un dels seus espais en centre de coworking.

La Bonne, Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison és un espai de gestació de projectes culturals feministes als àmbits audiovisual, artístic i performàntic, situat a Barcelona. Des d'aquest mes d’abril, compta amb un nou projecte: cowBonne. Es tracta d'un espai de coworking per a dones, que han creat en resposta a "les demandes que els han fet les companyes de viatge que han transitat per la Bonne en els darrers anys". Per poder fer realitat aquest coworking, han transformar un dels seus espais "en un lloc de benestar laboral". 

El consideren un "espai de coworking singular" i ho expliquen així: "Són moltes les dones que tenim la necessitat d’una zona comunal, propia i alhora compartida amb altres afins… amb ganes de posar en marxa un projecte i crear nous valors i riquesa".

L’espai és autogestionat i té taules individuals de treball, taules compartides, espais de reunió, zones de descans i també espais multiusos. Les dones interessades en desenvolupar els seus projectes en aquest espai es poden posa en contacte amb cowbonne[arrova]labonne.org.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.