Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Publicades les bases dels Premis Educaweb 2017

Posted on 19/04/2017
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Foto de grup del lliurament dels Premis Educaweb 2016
Foto de grup del lliurament dels Premis Educaweb 2016, for Premis Educaweb. 2016. Licence: Tots els drets reservats

La desena edició dels Premis Educaweb arriba amb novetats. Compta amb una nova categoria (empresa) i s'ha incrementat la dotació dels premis. Fins al 15 de juliol és obert el període per presentar-hi bones pràctiques en orientació acadèmica i professional.

Els Premis Educaweb pretenen reconèixer, donar visibilitat i impulsar les iniciatives d'orientació acadèmica i professional que es realitzen i es projecten en l'àmbit de l'Estat espanyol. S'han fet públiques les bases de la desena edició d'aquests premis, que enguany reconeixeran els millors projectes en les categories Institucions, Professionals i Menors de 35 anys, com altres anys, i en una de nova: la que premia les iniciatives d'orientació desenvolupades per part d'empreses.

Hi poden participar orientadors, docents, tutors, insertors laborals, equips psicopedagògics, centres educatius i de formació, institucions, organitzacions, administracions, associacions, empreses i, en general, qualsevol persona física o jurídica vinculada a l'orientació acadèmica o professional.

Els projectes presentats hauran de ser originals (no premiats en altres certàmens) i desenvolupar-se o haver-se desenvolupat dins de l'Estat espanyol.

Totes les categories comptaran amb un únic premiat/a. Els guanyadors/ores rebran un diploma acreditatiu, la medalla Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional, i la publicació i difusió del projecte, a més d'altres premis específics en funció de la categoria:

  • Institucions. L'entitat premiada podrà gaudir de serveis online d’Educaweb valorats en 10.000 euros.
  • Professionals. El/la guanyador/a o guanyadors/ores rebrà/n 1.500 euros en efectiu, així com serveis online d’Educaweb valorats e n 1.500 euros .
  • Menors de 35 anys amb projectes no aplicats. El/la guanyador/a o guanyadors/ores rebrà/n un curs de capacitació online.
  • Empreses. La corporació guanyadora disposarà d'una publicació online d’Educaweb dedicada íntegrament a difondre el seu treball a l'àmbit de l'orientació acadèmica i professional.

El termini per presentar projectes finalitza el 15 de juliol de l 2017, a les 24.00 h. El jurat emetrà la seva resolució l'últim trimestre de 2017.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.