Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Les participants de Technovation compartiran els seus projectes amb Linda Liukas

Posted on 13/04/2017
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Linda Liukas, programadora i escriptora infantil
Linda Liukas, programadora i escriptora infantil, for Instagram de Linda Liukas. Licence: Tots els drets reservats

La programadora, escriptora infantil i creadora de "Hello Ruby", Linda Liukas, donarà un cop de mà als grups de noies que participen a Technovation Challenge. Serà en el marc de STEAMConf Barcelona 2017, on participa com a ponent.

Cada any, Technovation Challenge convida a equips de nenes i adolescents de tot el món a aprendre i aplicar les competències que són necessàries per resoldre problemes reals a través de la tecnologia. Al llarg de 12 setmanes, a Catalunya, 40 equips formats per un màxim de 5 noies i una o dues mentores, han treballat inspirades en els reptes per a la sostenibilitat de les Nacions Unides: Pobresa, Medi Ambient, Pau, Equitat, Educació i Salut. Això ha estat possible amb el suport de l'Associació Espiral, representant de Technovation a Espanya, i amb el suport de la Generalitat Catalunya (Departament de Presidència, a través de la Xarxa Punt TIC).

A una setmana del final del repte-concurs i abans de presentar els seus projectes a un jurat (presencial primer i virtual després) format per dones de tot el món, les participants tenen la possibilitat de presentar, avaluar i millorar els seus projectes de la mà d'un expert d'excepció: Linda Liukas, creadora de Hello Ruby, la manera més imaginativa per aprendre sobre tecnologia, informàtica i programació, i fundadora de Rails Girls, una iniciativa global per ensenyar els fonaments de la programació a dones joves de tot el món.

Al llarg del matí del 20 d'abril, 11 dels grups, els formats per nenes d'entre 10 i 14 anys, tindran l'oportunitat de defensar els seus projectes i relatar com i de quina manera responen a un d'aquests sis reptes urgents i reals que té davant avui la humanitat. Tindran ocasió de demostrar quin impacte positiu, social ambiental i econòmic aporten. Discutiran amb Linda quins són els seus punts forts, creatius, innovadors i tecnològics i quines les idees màgiques que poden fer d'aquest projecte una iniciativa única.

Aquí teniu un la xerrada que va fer Linda Liukas al TEDxCERN:

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.