Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

El programa Atípics ofereix acompanyament i finançament a joves emprenedors/ores

Posted on 11/04/2017
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Programa Atípics
Programa Atípics, for Pàgina de Facebook del programa Atípics. Licence: Tots els drets reservats

Fins al 14 de maig es poden presentar candidatures a la convocatòria 2017 d'aquest programa. Busca emprenedors/ores d'entre 18 i 29 anys que tinguin una idea amb impacte positiu per a la societat. Els ofereix un procés d'acompanyament de set mesos i la possibilitat d'optar a 10 premis de 3.000 euros.

El programa Atípics oferirà a 20 joves un programa d'acompanyament durant set mesos perquè puguin construir un projecte sòlid i posar-lo en marxa amb més garanties d'èxit. També atorgarà 10 premis de 3.000 euros.

S'adreça a joves d'entre 18 i 29 anys que resideixin a Catalunya. És finançat pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons social Europeu, a través del programa de Garantia Juvenil. De fet, per participar en la convocatòria és necessari estar inscrit/a a la Garantia Juvenil un dia abans que comenci el programa, és a dir, el 5 de juny de 2017.

Fins al 14 de maig es poden presentar candidatures a la convocatòria 2017. Els/les candidats/es preseleccionades seran entrevistades i el 19 de maig es donarà a conèixer les 20 persones seleccionades que participaran en el programa.

Atípics es divideix en dues fases. La primera es desenvoluparà entre els mesos de juny i setembre i inclourà trobades per transformar les idees en projectes viables i beneficiosos per a l'entorn. De setembre a desembre es realitzarà la segona fase, en què es posaran en marxa els projectes.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

You may be interested