Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

L'1 d'abril és l'Arduino Day!

Posted on 21/03/2017
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Arduino Day 2017
Arduino Day 2017, for Arduino Day. Licence: Tots els drets reservats

Sabeu que Arduino també té el seu dia? És l'1 d'abril i se celebra arreu del món amb més de 400 activitats al voltant d'aquesta plataforma. A Catalunya tindran lloc dos esdeveniments, un a l'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Manresa (EPSEM) i l'altre a l'Escola d'Enginyeria de Barcelona Est de l'UPC. Tots dos avancen la festa al divendres 31 de març.

Arduino és una plataforma electrònica de codi obert basat en flexibilitat, maquinari i programari fàcil d'utilitzar. Diversos Punt TIC de la nostra xarxa ja han experimentat amb ella i els que tinguin curiositat ho poden fer de la mà del servei de préstec de kits de robòtica.

L'1 d'abril se celebra l'Arduino Day. Torí (Itàlia) i Malmö (Suècia) acolliran les jornades oficials de la festa. A més, hi haurà més de 400 esdeveniments arreu del món, organitzats per la comunitat d'usuaris/àries d'Arduino, on les persones interessades es reuniran, compartiran experiències i aprendran al voltant de l'electrònica i la robòtica.

A Catalunya se'n faran dues activitats:

Arduino Day BCN: Tindrà lloc el 31 de març, de 17.00 a 20.30 hores, a l'Escola d'Enginyeria de Barcelona Est de l'UPC (EEBE-UPC). Consistirà en un taller d'iniciació a Arduino i, a més a més, s'hi mostraran alguns projectes realitzats amb aquesta placa.

Arduino Day EPSEM: Es realitzarà també el 31 de març, de 16.00 a 20. hores, a l'Escola Politècnica Superior D'enginyeria De Manresa. Inclourà un taller d'iniciació, demostracions i presentacions de projectes amb Arduino. Es poden reservar places per al taller escrivint a arduinoday[arrova]epsem.upc.edu abans del 28 de març. 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.