Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Busquem empreses nascudes al costat de Punt TIC!

Posted on 20/03/2017
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Nascudes al costat de Punt TIC
Nascudes al costat de Punt TIC, for Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC. Licence: BY-NC-SA

Alguns Punt TIC donen suport a l'emprenedoria i compten amb vivers d'empresa o espais de coworking. Des de l'Oficina Tècnica volem trobar empreses que hagin fet els primers passos amb el suport dels Punt TIC i donar-les a conèixer. Demanem la col·laboració dels dinamitzadors i dinamitzadores en la detecció. Ens proposeu alguna empresa que hagi nascut al costat de Punt TIC?

A la Xarxa Punt TIC, de forma tradicional, es promou l'emprenedoria i els dinamitzadors i dinamitzadores donen suport a la creació de noves empreses. Joves o no, aquests nous empresaris/àries i les seves iniciatives precisen de suport per triomfar. És per això que ens plantegem donar difusió a cada una d'aquestes empreses o emprenedors/ores, a través del portal de Punt TIC.

Així sorgeix "Nascudes al costat de Punt TIC", una nova secció, que inclourà informació i entrevistes a aquestes empreses, sempre enfocades a la vinculació que tenen o han tingut amb el Punt TIC.

Necessitem la col·laboració de les persones dinamitzadores perquè ens ajudin a localitzar aquestes empreses. Si al costat del vostre Punt TIC ha nascut alguna empresa, feu-nos-ho saber! Ens podeu contactar per telèfon (902 365 209), correu electrònic (oficina.tecnica[arrova]punttic.cat), per Facebook o Twitter.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.