Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Participeu a l'enquesta sobre la situació professional de la dinamització digital!

Posted on 20/03/2017
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Grup de dinamitzadors/ores a la JdIS 2015
Grup de dinamitzadors/ores a la JdIS 2015, for Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC. 2015. Licence: BY-NC-SA

Un grup de dinamitzadors i dinamitzadores TIC està treballant pel reconeixement i la visualització d'aquesta figura professional. El primer pas és analitzar la situació actual. Per a això, han creat una enquesta en línia i demanen la col·laboració de totes les persones dinamitzadores.

La figura del dinamitzador/a TIC és un perfil professional molt divers, a mig camí entre un/a dinamitzador/a comunitari, un formador/a TIC, un/a educador/a social i un/a tècnic/a especialista en les TIC. Des de fa un temps que hi ha un debat sobre el paper d'aquesta figura, les seves competències necessàries, formació, situació laboral, influència en el discurs social de les TIC i la seva estratègia, etc. És per aquest motiu que un grup de professionals de la dinamització social de les TIC s'han constituït com a grup impulsor per al reconeixement, visualització, regulació i millora d'aquesta figura.

El primer pas que han volgut fer és analitzar com és realitzar la seva tasca, en quins àmbits i condicions treballen, així com quin és el seu impacte en la societat. Per això han creat una enquesta anònima, que tot i sabent que no serà un informe exhaustiu, servirà per tenir una primera fotografia, per poder veure quina és la tendència general i a partir d'aquí establir-hi unes línies de treball.

Des del grup impulsor conviden tots els dinamitzadors i dinamitzadores de la Xarxa Punt TIC a respondre "de forma honesta i el més precisa possible". També demanen un cop de mà amb la difusió de l'enquesta: "Si podeu, feu-ho arribar a altres companys i companyes dinamitzadores per tal de fer-ne difusió i aconseguir el màxim de representació en les dades obtingudes".

L’informe derivat de les dades obtingudes serà publicat i compartit mitjançant canals oficials (Xarxa Òmnia, Xarxa Punt TIC, Red Conecta) i a la web del grup impulsor. També tenen la intenció de presentar els resultats i les seves propostes davant de la gent ben aviat.

Si necessiteu més informació, podeu visitar la plana web del grup o enviar un correu electrònic a: dinamitzatic[arrova]gmail.com.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.