Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Ja és aquí el MWC 2017!

Posted on 27/02/2017
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Logo MWC 2017
Logo MWC 2017, for MWC. 2017. Licence: Tots els drets reservats

Del 27 de febrer al 2 de març, les empreses més importants del sector de la telefonia mòbil es donen cita al recinte de Gran Via de la Fira de Barcelona, a L'Hospitalet de Llobregat. El Mobile World Congress arriba així a la seva dotzena edició, que porta per títol "The Next Element".

Els organitzadors esperen comptar amb més de 101.000 persones assistents de 200 països diferents, més de 2.200 expositors, més de 160 delegacions governamentals i més de 3.900 periodistes acreditats.

Les pantalles flexibles, el 5G, la realitat virtual, els robots i els drons seran les innovacions tecnològiques més atractives que s'hi presentaran. A més de les empreses que donaran a conèixer els seus productes més innnovadors, el programa del Mobile World Congress 2017 inclou conferències amb ponents rellevants i diverses jornades, com ara, 4YFN, YoMo o Women4Tech.

4YFN

El saló 4YFN (4 Years From Now) arriba a la seva quarta edició. És la plataforma de negocis de startups de Mobile World Capital Barcelona, que permet a startups, inversors i empreses connectar i posar en marxa nous projectes junts. Enguany més de 600 startups es donen cita a Fira Montjuïc i s'hi espera la presència d'uns 700 inversors i 20.000 visitants, xifres que faran augmentar en un 60% les de l'any passat.

Women4Tech

La trobada Women4Tech estarà dedicada a destacar el paper de la dona en la indústria tecnològica. Les directives d'empreses com Accenture, Bharti Airtel, Facebook, IFC (Worldbank), SAP, Turner o Google debatran sobre la igualtat de gènere i compartiran assessorament estratègic.

YoMo

"YoMo: The Youth Mobile Festival" vol inspirar els i les joves i ajudar-los a conèixer millor les carreres professionals dels sectors STEAMEn aquests quatre dies, YoMo Barcelona rebrà a 20.000 escolars de Catalunya i Espanya, tot oferint-los una exposició de ciència i tecnologia.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.