Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

El Catàleg de persones expertes i referents de la Xarxa Punt TIC ja és disponible

Posted on 20/02/2017
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Suma't al Catàleg de persones expertes i referents de la Xarxa Punt TIC!
Suma't al Catàleg de persones expertes i referents de la Xarxa Punt TIC!, for Oficina Tècnica de la Xarxa PuntTIC. 2017. Licence: BY-NC-SA

L'objectiu del catàleg és identificar i mostrar el potencial de les persones que formen part de la Xarxa Punt TIC. Es tracta d'una eina virtual, on els dinamitzadors/ores i altres persones relacionades amb la nostra xarxa poden crear la seva fitxa, tot donant a conèixer la seva experiència professional i els seus coneixements. Ja és públic i podeu afegir-hi el vostre perfil!

Des de l'Oficina de Dinamització de la Xarxa Punt TIC hem creat el Catàleg de persones expertes i referents de la Xarxa Punt TIC, on les persones de les entitats gestores, dinamitzadores o que tinguin un altre tipus de vinculació amb la xarxa poden tenir el seu perfil d'expert/a. És una manera de recollir i donar a conèixer el talent que hi ha a la xarxa.

A més, volem que esdevingui un recurs útil per a les persones o organitzacions que necessitin recórrer a un expert/a per fer una conferència, impartir un curs o fer-li una consulta al voltant de la temàtica que domina.

Animem a totes les persones vinculades amb la Xarxa Punt TIC a sumar-se al catàleg. Fer-ho és molt fàcil. T'ho expliquem!

Com crear-se la fitxa?

El primer pas per crear un perfil al catàleg és accedir al compte personal de Punt TIC (si no recordes el nom d'usuari, pots recuperar contrasenya amb el teu correu electrònic). Un cop dins, és recomanable editar la fitxa de dinamitzador/a i afegir-hi una foto, en cas de que no se'n tingui encara. On es mostra la teva informació, trobaràs l'opció de "Crea la teva fitxa d'expert" i fent clic accediràs al formulari per fer-ho. Et demanarà el teu nom d'usuari de Punt TIC, una petita presentació i introduir els teus àmbits d'expertesa (podràs afegir-hi més d'un, però ho hauràs de fer un per un). Verifica que tot és correcte i desa. El teu perfil s'afegirà al catàleg de forma automàtica.

Si trobes qualsevol dificultat o vols suggerir nous àmbits d'expertesa, pots posar-te en contacte amb l'Oficina de Dinamització de la Xarxa Punt TIC escrivint a oficina.tecnica[arrova]punttic.cat o trucant al 902 365 209.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.