Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Citilab ofereix un curs de creació d'aplicacions mòbils amb App Inventor

Posted on 13/02/2017
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Citilab ofereix un curs de creació d'aplicacions mòbils amb App Inventor
Citilab ofereix un curs de creació d'aplicacions mòbils amb App Inventor, for Citilab. Licence: Tots els drets reservats

La formació començarà aquest dijous, 16 de febrer, i constarà de 16 sessions. Es tracta d'un curs presencial on els/les alumnes aprendran a crear i programar aplicacions per a mòbils i tauletes.

La finalitat d'aquesta introducció al món de les apps és fer possible que els/les participants puguin assolir coneixements mínims de programació amb App Inventor, conèixer i aprofitar les característiques dels dispositius mòbils i, com a objectiu final, publicar les aplicacions creades a Google Play.

El curs que organitza Citilab va dirigit a totes aquelles persones que tinguin interès en conèixer el món de les aplicacions mòbils, sempre que tinguin més de 12 anys. L'únic requisit previ és que tots els inscrits facin ús de dispositius mòbils com a simples usuaris.

La durada del curs és de 24 hores repartides en 16 sessions en total, d'1 hora i mitja cadascuna: cada dijous de 17.00 a 18.30 hores, del 16 de febrer al 15 de juny. Per assistir-hi no és necessari portar cap tipus d'equip propi, Citilab facilitarà una tauleta tàctil per la realització del taller i materials online pel seguiment del curs.

La metodologia d'aprenentatge és dinàmica, de manera que els usuaris/àries aprendran construint projectes de dificultat creixent. D'aquesta manera, es potenciarà el treball en grup i es faran servir eines obertes per aprofitar el suport de la comunitat i compartir el coneixement adquirit.

El curs costa 75 euros. Hi ha un descompte del 50% per a les persones que es troben a l'atur, progenitors a l'atur i jubilats.

Per inscriure-s'hi cal posar-se en contacte amb: inscripcio[arrova]citilab.eu o 93 551 06 60.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.