Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

A Punt TIC som #gentexperta! Ajuda'ns a definir en quins àmbits!

Posted on 19/01/2017
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
A Punt TIC som #GentExperta
A Punt TIC som #GentExperta, for Oficina Tècnica de la Xarxa PuntTIC. 2017

A la Xarxa Punt TIC som #gentexperta en diversos camps, com ara la robòtica, la inserció laboral, la innovació social... i volem recollir tot aquest talent en un catàleg d'experts, on les persones vinculades a la xarxa podran tenir el seu perfil. Abans, però, necessitem establir els nostres àmbits d'expertesa. Ens ajudes? Ens pots fer suggeriments a les xarxes socials amb l'etiqueta #gentexperta.

Des de l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC estem treballant en la creació d'un catàleg d'experts, on les persones de les entitats gestores, dinamitzadores o que tinguin un altre tipus de vinculació amb la xarxa podran tenir el seu perfil d'expert/a. Serà una manera de recollir i donar a conèixer el talent que hi ha a la xarxa. A més, volem que esdevingui un recurs útil per a les persones o organitzacions que necessitin recórrer a un expert/a per fer una conferència, impartir un curs o fer-li una consulta al voltant de la temàtica que domina.

Aviat els/les agents de la xarxa podran crear el seu perfil al catàleg d'experts, però abans d'això, necessitem establir uns àmbits d'expertesa. Qui millor per fer-ho que les persones que en formaran part? Ens dones un cop de mà?

Només cal que pensis en quins àmbits som experts/es les persones implicades en la Xarxa Punt TIC i que ens ho facis arribar a través de Twitter o Instagram. Caldrà que ens mencionis i facis servir l'etiqueta #GentExpertaEns trobaràs a Twitter com @punttic i a Instagram com @xarxa_punttic.

Comencem a treballar entre tots i totes en el catàleg d'experts de Punt TIC, un recurs per posar en valor el talent de la nostra xarxa!

You may be interested