Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Formació per a infants i adults, a la Biblioteca Roca Umbert de Granollers

Posted on 17/01/2017
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Oferta formativa de la Biblioteca Roca Umbert de Granollers
Oferta formativa de la Biblioteca Roca Umbert de Granollers, for Ajuntament de Granollers

La Biblioteca Roca Umbert de Granollers ha donat a conèixer el seu programa formatiu d'aquest semestres, que inclou tallers digitals per a infants, cursos i píndoles temàtiques per a adults i un curs per preparar la prova ACTIC de nivell mitjà.

Avui, 17 de gener de 2017, a les 15.00 hores s'obre el període d'inscripció als cursos TIC que ofereixen les biblioteques de Granollers. A més de les diverses formacions, la Biblioteca Roca Umber acull l'Aula Oberta, un servei gratuït de suport a l'autoaprenentatge de les competències digitals. Es tracta d''un espai on practicar progressivament els temes que més interessin a la persona amb l’acompanyament d’una formadora i on poder resoldre els dubtes informàtics.

Els tallers digitals adreçat a infants d'entre 8 i 12 anys són gratuïts i d'una única sessió d'una hora i mitja de durada. Seran els següents:

  • Apps de mapes conceptuals. Divendres 3 de febrer, de 17.30 a 19.00 hores. Descobreix algunes apps, com Popplet o Bubbl.us, que et permetran organitzar els coneixements de forma gràfica, i crear mapes mentals i conceptuals, tu sol o de manera col•laborativa.
  • Explorem l’art: visites virtuals, eines Google i altres recursos. Divendres 3 de març, de 17.30 a 19.00 hores. Explorem les col·leccions d’art de tot el món amb les visites virtuals a museus, eines i projectes de Google i altres recursos en línia.
  • Apps divertides per aprendre idiomes. Divendres 7 d’abril, de 17.30 a 19.00 hores. Descobrim recursos en línia per aprendre idiomes de forma divertida. Cal portar un mòbil o tauleta Android amb capacitat per instal·lar-hi apps.

El programa de cursos i les píndoles temàtiques adreçades a adults el podeu consultar en aquest enllaç.