Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

S'ofereixen 10.000 beques per aprendre a programar amb Android

Posted on 07/12/2016
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
S'ofereixen 10.000 beques per aprendre a programar amb Android
S'ofereixen 10.000 beques per aprendre a programar amb Android. 2016. Source: Udacity

Les beques són per als cursos de desenvolupament amb Android de nivell d'introducció (no es requereixen coneixements previs) i de nivell intermedi (cal un any d'experiència programant). La sol·licitud es pot realitzar fins al 18 de desembre.

L'organització educativa sense afany de lucre Udacity, especialitzada en cursos en línia massius i oberts (MOOC), ofereix, amb el finançament de Google, un programa de beques per a 10.000 persones majors de 18 anys de la Unió Europea per realitzar els cursos de programació en Android.

La majoria de beques, 9.000, són per a persones que vulguin realitzar el curs d'introducció: Aprèn a programar i crear la teva primera aplicació Android. Per realitzar-lo no cal tenir coneixements previs. Les altres 1.000 beques són per al curs de nivell intermedi: Domina Android i aconsegueix un certificat de Google. En aquest cas l'ideal és comptar amb un any d'experiència en programació. Els dos cursos s'imparteixen en anglès.

La sol·licitud es pot realitzar fins al 18 de desembre i la setmana del 21 de desembre es donarà a conèixer el llistat de persones seleccionades. Els cursos començaran el mes de gener de 2017.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.