Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Premis a projectes innovadors per a la qualitat democràtica 2017

Posted on 24/11/2016
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Premis a projectes innovadors per a la qualitat democràtica 2017
Premis a projectes innovadors per a la qualitat democràtica 2017. 2016. Source: Ajuntament de Barcelona

L'Ajuntament de Barcelona oferirà finançament a projectes que proposin innovacions destacades en el camp de la participació i la democràcia activa. S'hi poden presentar sol·licituds fins al 15 de desembre de 2016.

L’objecte de la convocatòria és promoure la iniciativa de la ciutadania per proposar projectes innovadors en matèria de qualitat democràtica i, facilitar el finançament per a la seva realització. Els premis compten amb dues modalitats:

  • Modalitat A: Finançament per l’execució de projectes innovadors en Acció Comunitària, Participació política i Tecnopolítica, amb una quantitat màxima de 30.000€.
  • Modalitat B: Finançament, fins a 18.000€, de projectes de recerca orientats a una o diverses d'aquestes línies: participació inclusiva, noves formes d’organització social, experiències de participació promogudes des de l’administració i la coproducció de polítiques públiques en l’àmbit local.

Els projectes que es presentin poden estar elaborats per persones físiques o entitats sense ànim de lucre i, en el cas dels projectes de recerca, també per organismes públics.

El termini de presentació de sol·licituds és del 16 de novembre al 15 de desembre de 2016, a les oficines d’atenció ciutadana.

Hi haurà una sessió informativa el dijous 1 de desembre a la Fundació CIDOB (Carrer d’Elisabets, 12, Barcelona) amb un punt d’informació de 16.00 a 19.30h i una presentació pública dels premis a les 18.00h amb la presència del Comissionat de Participació i Democràcia Activa.

Més informació:

  • Bases
  • Contacte amb la Direcció de Democràcia Activa: participacio[arrova]bcn.cat

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

You may be interested