Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Xarxanet.org ofereix webinars sobre tecnologia a les entitats catalanes

Posted on 25/10/2016
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Xarxanet.org ofereix webinars sobre tecnologia a les entitats catalanes
Xarxanet.org ofereix webinars sobre tecnologia a les entitats catalanes. 2016. Source: El Teb - Tecnologia Xarxanet

El suport tecnològic és bàsic per tal que les entitats sense afany de lucre més petites puguin desenvolupar la seva tasca. Xarxanet.org els ofereix assessorament, formació i la possibilitat de tenir una plana web. Ara, a més a més, organitza un cicle de webinars al voltant de les eines de gestió, els formularis d'inscripció i la LOPD.

Durant els propers mesos de novembre, desembre i gener, la secció de Tecnologia del portal de Xarxanet.org ha programar una sèrie de webinars sobre diferents aspectes de les tecnologies i el món de les entitats i l'associacionisme. Alguns d'aquests aspectes són d'important transcendència per a les entitats, ja que estan relacionades amb la protecció de dades i la Llei de Transparència.

Com fer formularis d'inscripció i Llei Orgànica Protecció de Dades Caràcter Personal.

Ponents: Martina Mayrhofer, El Teb - Servei d'assessorament informàtic, i Montse Agudo, responsable del departament jurídic de Suport Associatiu - Servei d'assessorament jurídic.

Dijous 3 de novembre a les 11.00 h

El dia a dia d'una entitat comporta realitzar moltes activitats. Alguns d'aquests esdeveniments necessiten un formulari d'inscripció. A Internet trobareu moltes eines per poder fer formularis d'inscripcions, però quines són millors? I a més, com podem complir correctament la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal? En aquest webinar ho podreu descobrir!

Cal realitzar la inscripció aquí.

Eines de gestió per a entitats I. Sinergia CRM.

Ponent: Jaume Albaigès (@jaume_albaiges), consultor TIC per a entitats

Dijous 1 de desembre a les 11.00 h

Si la vostra entitat ha crescut molt, segurament necessitareu una eina específica per la gestió de la vostra entitat. Ja no podreu anar amb múltiples fulls de càlcul enllaçats, ja que això us provocarà molts mals de cap. En aquest webinar descobrireu Sinergia CRM, una eina que permet configurar múltiples paràmetres per una gestió eficient. Aquesta eina és programari lliure. 

Eines de gestió per a entitats II. Civi CRM.

Ponent: Francesc Bassas (@francescbassas), desenvolupador i consultor web

Dijous 12 de gener a les 11.00 h

En aquest webinar continuareu descobrint altres eines de gestió per a entitats, com és el cas del Civi CRM. CiviCRM és una aplicació pensada per gestionar les relacions de client de les entitats i associacions. A més, l'eina es pot integrar en un Wordpress o Drupal. Aquesta aplicació és programari lliure i està recomanada per la Free Software Foundation.  

Els webinars es podrà veure al portal Xarxanet. Cada sessió tindrà una durada d'una hora aproximadament. Al final de cada exposició, les entitats participants podran formular preguntes que seran contestades al moment. Durant el webinar, també es presentaran els diferents serveis d'assessorament per a entitats de Xarxanet.org

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.