Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Els comerços petits ja no tenen excusa per no estar a Internet

Posted on 05/10/2016
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Comerciant utilitzant l'ordinador
Comerciant utilitzant l'ordinador. Source: Imatge del portal web Comerçlocal.cat

Cap comerç local sense plana web. Aquest sembla ser el propòsit que s'ha marcat la Fundació puntCAT amb la iniciativa Comerçlocal.cat. Aquest programa de capacitació digital s'implementarà a la ciutat de Girona del 4 al 18 d'octubre i pretén arribar a tots els racons de parla catalana.

Només 3 de cada 10 empreses de menys de 10 treballadors/ores tenen lloc web. És una dada preocupant en un moment en què tenir presència a Internet ha esdevingut de vital importància. La Fundació puntCAT s'ha proposat regirar aquesta realitat i donar suport als petits comerços per llançar-se a l'aventura digital. Ho farà a través del projecte Comerçlocal.cat i amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya.

El programa comença la seva trajectòria a Girona, amb el suport de l'ajuntament de la ciutat. S'hi implantarà del 4 al 18 d’octubre. Després d’aquesta primera experiència, té la voluntat d'ampliar el seu abast a d'altres poblacions del territori que es vulguin afegir a la iniciativa.

Els comerciants que vulguin participar de la campanya de digitalització podran concertar una cita trucant al telèfon gratuït 900 866 192 o a través del lloc web www.comerçlocal.cat. Un cop feta la cita, un equip de professionals de la Fundació.CAT visitarà el comerç per desenvolupar un portal web per a ells i el deixarà dissenyat i operatiu durant la mateixa visita. Pel preu de l’adquisició del domini .cat (8 euros), el/la comerciant obtindrà un lloc web de presència gratuït i el seu allotjament al servidor.

Aquesta acció representa per al comerciant una primera incursió al món digital, amb informació bàsica de l’establiment i dels seus productes o serveis. Per aquells comerços interessats en un lloc web més elaborat, s’ofereixen altres alternatives més avançades.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.