Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Quin programa de software lliure penses que és el millor?

Posted on 05/10/2016
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Grup de persones fent servir tabletes i mòbils. Imatge de PortalProgramas
Grup de persones fent servir tabletes i mòbils. Imatge de PortalProgramas. Source: Imatge de PortalProgramas

Els Premis PortaProgramas necessiten l'ajuda dels internautes per triar i premiar el millor programari lliure. Fins al 24 d'octubre estarà obert el període de votacions. Participa-hi!

Aquest certamen arriba enguany a la seva vuitena edició. Durant el mes de setembre s'hi han pogut nominar diferents programes i blogs de software lliure i ara toca decidir quins són els favorits dels usuaris. Tothom que vulgui pot votar pels seus proferits fins al 24 d’octubre. L'objectiu és premiar els programes i blogs que més hagin contribuït a l'avanç tecnològic durant aquest any.

D'aquest procés de votació popular sortiran els cinc finalistes de cada categoria i després s'obrirà la fase de la votació del jurat. El resultat de la suma dels vots del jurat juntament amb els vots dels usuaris serà el que indiqui quins projectes són els guanyadors. Se'n donaran a conèixer el 21 de novembre.

Cada usuari podrà votar un sol cop a cada categoria dels premis. Per fer-ho no és necessari registrar-se a la plana web de PortalProgramas.

El canal de descàrrega de software PortalProgramas organitza aquests premis. Des de l'organització expliquen que "en molts casos no es coneixen els programes i les tecnologies lliures que permeten que tinguem els avenços en tecnologia que tenim avui dia". Amb els premis pretenen que la societat prengui consciència de la importància del programari lliure i destacar que "darrere de cada projecte hi ha un grup de persones que li dediquen temps, coneixement i recursos al desenvolupament de programari útil, de qualitat i segur".

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.