Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

L'emprenedoria de les Terres de l'Ebre i el Camp de Tarragona es dona cita al 1r Fòrum d'Inversió CAT SUD

Posted on 21/09/2016
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
1r Fòrum d'Inversió Cat Sud
1r Fòrum d'Inversió Cat Sud. Source: Diputació de Tarragona. Licence: Tots els drets reservats

La Diputació de Tarragona, l’Ajuntament de Tarragona, l’Ajuntament de Reus i ACCIÓ impulsen de manera conjunta, per primer cop, el 1r Fòrum d'Inversió CAT SUD, adreçat a iniciatives empresarials de les Terres de l'Ebre i el Camp de Tarragona. Els projectes interessats tenen fins el 7 d'octubre per a presentar la seva candidatura.

El requisit és que es tracti de projectes constituïts com a start-up en els darrers cinc anys i amb seu social a Catalunya. Posteriorment, tindrà lloc la selecció de les vuit idees de negoci més innovadores i amb millor viabilitat econòmica. Les persones responsables dels projectes triats tindran al seu abast un pla de formació integrat per tres tallers de formació gratuïts per perfeccionar habilitats i millorar el rendiment empresarial. Les sessions s’impartiran del 17 al 28 d’octubre i tractaran aspectes com la recerca de capital, l’autoconeixement per liderar i dirigir equips i la preparació per a fer presentacions d’alt impacte i defensar-les davant el públic inversor. Finalment, el dia 8 de novembre es presentaran els projectes davant de les persones inversores interessades a finançar noves idees de negoci a l'Auditori Diputació.

L’objectiu del fòrum és facilitar l’acostament de la iniciativa emprenedora a persones inversores, aportar formació i capacitació per a fer viables econòmicament els projectes empresarials i potenciar l’emprenedoria a les comarques del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

La presentació de candidatures s'ha de fer via mail enviant aquest formulari complert a l'adreça pao@dipta.cat.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.