Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Èxit de la formació per a dinamitzadors TIC de la Fundación Esplai

Posted on 19/09/2016
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Academia de Telecentros
Academia de Telecentros. Source: Fundación Esplai. Licence: Tots els drets reservats

Gairebé 750 persones s'han format durant el 2016 en els cursos de l'Academia de Telecentros. Es tracta d'un projecte formatiu online promogut per la Fundación Esplai que fomenta l'aprenentatge continuat entre els dinamitzadors i dinamitzadores d'espais tecnològics sobre TIC, voluntariat i educació.

Concretament, durant el 2016 s'han cobert 746 places repartides entre 21 mòduls formatius que responen a temàtiques diverses que van des dels aspectes més tècnics, com són la programació, l'edició d'imatges, la creació de plataformes virtuals per a la formació en línia, etc, a la presa de consciència i la creació d'espais de reflexió. Entre els mesos de febrer i maig, la Fundación Esplai ha rebut 1.196 sol·licituds per a realitzar formació, un nombre per sobre de les places oferides.

Per perfil de participants, cal destacar que el 69% de les persones que han seguit els cursos han estat dones enfront del 31% d'homes.  Els cicles formatius es realitzen en el marc dels programes de suport al voluntariat, d'impuls a les organitzacions del Tercer Sector i de Xarxa Connecta, una xarxa coordinada per Fundació Esplai Ciutadania Compromesa. Les formacions compten amb el suport de Microsoft i també del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat.

Aquí teniu una infografia el·laborada per la Fundación Esplai sobre l'alumnat de les formacions:

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.