Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Vols crear l'app del Fòrum Fundació Esplai 2016?

Posted on 20/08/2016
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Concurs apps Fundació Esplai
Concurs apps Fundació Esplai. Source: Web de la Fundació Esplai. Licence: Tots els drets reservats

La Fundació Esplai organitza el concurs "App Fòrum 2016" per a la creació de l'aplicació mòbil que s'utilitzarà durant la seva trobada anual d'enguany. La convocatòria s'adreça joves no professionals entre els 16 i els 30 anys.

El termini per presentar candidatures finalitza el 30 de setembre. La proposta s'emmarca dins de la línia d'acció ConectaCODE de Red Conecta, que vol promoure de les competències STEAM (per les seves sigles en anglès: Science Technology Engineering Arts Mathematics) entre els més joves. Aquest projecte està finançat pel Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat i Microsoft. En aquest cas concret també compten amb el suport de Cisco Systems. 

L'app pot estar desenvolupada per equips de treball d'un màxim de 2 persones, que hauran de presentar la seva proposta a través d'aquest formulari online. Es premiarà amb 1000 euros un sol projecte per cadascuna de les dues categories que preveuen les bases: una per al sistema operatiu Android i una altra per a Windows. A més, les persones guanaydores seran convidades al lliurament de premis que tindrà lloc el proper 16 d'octubre a Madrid.

Les aplicacions presentades hauran d'incloure el màxim de funcionalitats i característiques que apareixen en aquest document. Per a més informació podeu contactar a través del següent correu electrònic: einclusion@fundacionesplai.org.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.