Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Oberta la convocatòria dels Premis Ruralapps 2016

Posted on 15/07/2016
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Premis Ruralapps 2016
Premis Ruralapps 2016. 2016. Source: Premis Ruralapps. Licence: Tots els drets reservats

El Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat de Catalunya impulsa la 3a edició dels Premis Ruralapps 2016, una convocatòria que té per finalitat poder conèixer les aplicacions mòbils que es realitzen orientades al sector i promoure la innovació tecnològica i el desenvolupament de noves apps.

El Premi Ruralapps estableix dos tipus de premi, un per a l’app destinada a donar solucions tecnològiques innovadores a la ciutadania i un altre per a l’app destinada a donar solucions tecnològiques al professional del sector agrari, alimentari i rural. El premi per a les dues modalitats està destinat a les empreses amb seu social a Catalunya que hagin desenvolupat una aplicació mòbil funcional per als sectors agrari, alimentari o rural.

Les aplicacions mòbils que es presentin poden ser de nova creació o bé estar en una fase comercial durant els darrers dos anys.
També pot optar al premi qualsevol persona candidata que hagi desenvolupat una aplicació mòbil destinada a aportar solucions en qualsevol dels àmbits d’actuació del Departament d'Agricultura, orientades tant a la ciutadania com als/a les professionals dels sectors.
Aquests àmbits d’actuació són:

  • Agricultura i ramaderia.
  • Pesca i aqüicultura.
  • Gestió forestal i medi natural.
  • Indústria agroalimentària i alimentació.
  • Formació, transferència, assessorament i innovació en l’àmbit agroalimentari i rural.
  • Desenvolupament rural.

Per a presentar candidatura a la 3a edició del Premi Ruralapps cal complimentar el formulari online. Un cop complerta la inscripció de la teva candidatura, hauràs d'anar a la següent pàgina i omplir les dades de sol·licitud oficial del Premi Ruralapps. Aquest procediment està especificat a l’Annex 1 de les Bases. Si tens algun dubte del procediment, posa’t en contacte amb noemi.ruiz@eurecat.org.
La data límit per a rebre candidatures és el 20 de setembre de 2016. A partir del mes d’octubre es comunicarà a tots els participants si han quedat o no finalistes d’aquesta 3a convocatòria. La comunicació es farà pels canals habituals.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.