Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

El Centre d'Internet Segura estrena nova web

Posted on 06/07/2016
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Nova web Internet Segura
Nova Web Internet Segura. 2016. Source: Internet Segura. Licence: Tots els drets reservats

La web internetsegura.cat estrena nou disseny amb l'arribada de l'estiu. El nou portal ofereix un munt de recursos, jocs i materials didàctics perquè entre tots i totes fem un ús més segur d’Internet i de les noves tecnologies.

Ara, quan accediu a internetsegura.cat, hi trobareu una web més dinàmica i adaptada als diversos públics als quals es dirigeix el projecte: pares i mares, joves i educadors/es. Per cada perfil hi veureu una sèrie de guies, recursos, vídeos o jocs adaptats a les preferències i interessos de cadascú.

A partir d’ara també hi trobareu actualitat en l’apartat Notícies sobre temes com ara la seguretat en la telefonia mòbil, el ciberassetjament, la protecció de la informació, la seguretat a les xarxes socials, l’enginyeria social, la compra online segura i el comerç electrònic.

Des del projecte asseguren que el seu objectiu és "ajudar a resoldre conflictes o dubtes" que els ciutadans i ciutadanes tinguin en el seu dia a dia a Internet, per tal d’aconseguir que l"es noves tecnologies siguin més segures i que Internet sigui un espai amable i obert per tothom".

El Programa d’Internet Segura també posa a la vostra disposició un servei d’ajuda, on podeu denunciar il·legalitats o casos de mal ús de la xarxa: ciberassetjament, ús indegut o no autoritzat de la imatge o les dades personals, suplantació d’identitat, assetjament sexual a la xarxa (conegut com a grooming), contingut il·legal, desordres d’addicció, etc.

Si us trobeu davant de qualsevol d’aquests casos, podeu posar-vos en contacte amb Internet Segura omplint el formulari de contacte. O bé podeu trucar al telèfon gratuït d’Infància Respon: 116 111 (disponible a qualsevol hora i tots els dies de l’any).

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.