Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Concurs català d’aplicacions de navegació per satèl·lit. Participa-hi!

Posted on 10/06/2016
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
European Satellite Navigation - Competition 2016
European Satellite Navigation - Competition 2016, for ESNC. 2016. Source: ESNC. Licence: Tots els drets reservats

Catalunya celetra el Catalonia Challege 2016, una oportunitat de participar a la final europea de lEuropean Satellite Navigation Competition (ESNC) 

L’European Satellite Navigation Competition (ESNC) és un concurs internacional d’aplicacions de navegació per satèl·lit que cada any aplega més de 500 idees de negoci i noves tendències. Catalunya celebra el Catalonia Challenge 2016, concurs que es farà prèviament al nostre país i que permetrà a qui el guanyi participar a la final europea de l’ESNC. A més a més, el guanyador català també serà premiat amb 100 hores d’un simulador d’aplicacions de navegació per satèl·lit que ofereix el CTTC, 6 mesos de participació a la incubadora d’empreses de l’agència espacial europea ESA BIC Barcelona i una entrada de 3 dies al BCN Drone Center, entre d’altres.
 
Fins el 30 de juny es poden presentar idea i model de negoci al Catalonia Challenge 2016. Un grup d’experts avaluarà cada una de les propostes presentades i n’escollirà un guanyador que serà qui participarà el mes d’octubre a la final de l’ESNC. El concurs europeu, organitzat per AZO, donarà en conjunt més d’1 milió d’euros en premis.
 
Des de la seva creació l’any 2004, l’European Satellite Navigation Competition (ESNC) ha tingut més de 10.000 participants d’arreu d’Europa que han presentat 3.500 idees de negoci, de les quals han estat premiades més de 270. En l’edició anterior, el guanyador absolut va ser un equip valencià amb el projecte Poseidron, un dron que utilitza un sistema europeu de posicionament per satèl·lit per salvar persones a alta mar.
 
Participa fins al 30 de juny! Més informació a través d'aquest enllaç: www.catalonia.esnc.eu
 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.