Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Neàpolis estrena el Viver d'Empreses Crea&Co

Posted on 24/05/2016
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Crea&Co
Crea&Co. Source: Neàpolis. Licence: Tots els drets reservats

Neàpolis, el centre d'innovació de la tecnologia, el disseny i l'esperit empresarial de Vilanova i la Geltrú, ha obert un nou espai de creació i creixement d'empreses sota el nom de Crea&Co. L'objectiu és que el projecte contribueixi a millorar la ocupació i revertir el talent existent a la pròpia ciutat i comarca. 

El viver d’empreses funciona des de l'1 de març i s'ha inaugurat de forma oficial durant aquesta setmana. Crea &Co està finançat un 50% des d’Europa, un 25 % per la Diputació de Barcelona i un 25 % per l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. L'espai està situat a la planta baixa de Neàpolis i pot acollir empreses d’entre 3 i 5 treballadors per un període màxim de 3 anys gràcies a 6 mòduls de treball.

Crea&Co està obert 24 hores els 365 dies de la setmana i promou aquells projectes que encaixin en els 5 blocs estratègics impulsats des del Mapa de l'Emprenedoria de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú: Indústries Creatives i TIC; Salut, Esport i Nutrició; Eco-innovació; Nàutica i TecnoKids-Makers.

L’objectiu principal del viver Crea&Co és facilitar el creixement d’empreses de nova creació, especialment aquelles que pertanyen a sectors emergents com el de les TIC. Per això es fomentarà la creació de xarxes de cooperació  i se les dota de diferents recursos com la col·laboració en la redacció del pla d’empresa, l’accés a fons de finançament i el recolzament institucional, entre d’altres. De fet, el seu funcionament està molt basat en la filosofia del coworking emprenedor, tot generant un ecosistema d'emprenedoria on poden sorgir sinergies de forma fàcil.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.