Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Vols aprendre Scratch?

Posted on 29/04/2016
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Formació LittleBits i Scratch
Formació LittleBits i Scratch, for Oficina de dinamització de Punt TIC. 2016. Licence: BY-SA

La xarxa Punt TIC ofereix als seus professionals una formació intensiva sobre Scratch i les seves possibilitats en entorns educatius. Durant el mes de maig realitzarem tres sessions formatives destinades a professionals de la xarxa Punt TIC, a professionals de la rehabilitació en l’àmbit penitenciari i altres persones interessades.

Amb un enfocament pràctic, treballarem els principis de programació fent servir un llenguatge visual fàcil d’aprendre i atractiu per plantejar les nostres activitats. Aquest és el programa de les sessions:
 

  • Sessió 1. Dijous 12 de maig de 17h a 19h: en aquesta primera sessió fareu una primera aproximació a la programació visual, a l’Scratch i les claus fonamentals per entendre’l, tot creant el nostre primer joc.
  • Sessió 2. Dijous 19 de maig de 17h a 19h: : la segona sessió estarà dedicada a aprofundir en els coneixements i mètodes de treball de l’Scratch tot aplicant dinàmiques lúdiques al nostre entorn formatiu.
  • Sessió 3. Dijous 26 de maig de 17h a 19h: : la sessió final la destinarem a afegir interactivitat als nostres jocs. Tens una webcam? Tens un set de littleBits*? Mirem com podem interactuar amb ells!

L’Scratch és un llenguatge de programació visual lliure orientat a l’ensenyament a través de la creació de jocs. De la mateixa manera que si ensenyem a escriure no és per formar a escriptors, ensenyar a programar dota de noves competències al nostre alumnat!

Les sessions tindran lloc al Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (carrer Ausiàs Marc, 40 de Barcelona). Les inscripcions ja estan obertes i s'han habilitat 25 places, que s'assignaran per ordre d'inscripció.

*Recorda que pots demanar aquest material en règim de cessió si ets un professional de la Xarxa Punt TIC.

 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.