Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

La Generalitat presenta TECNIO, el segell que acredita proveïdors catalans de tecnologia

Posted on 21/04/2016
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Presentació de TECNIO
Presentació de TECNIO. 2016. Source: Generalitat de Catalunya. Licence: Tots els drets reservats

La Generalitat va presentar fa uns dies el nou segell TECNIO, una acreditació que rebran les entitats catalanes que desenvolupen i faciliten tecnologia per a les empreses. En la primera fase del projecte s'han acreditat un total de 54 proveïdors que ajuden a les empreses a crear nous productes i serveis.

Aquest segell té una vigència fins al 2019 i s’obrirà a noves entitats en properes fases. TECNIO acredita quatre tipus d’agents: desenvolupadors de tecnologia públics (com les universitats i els centres de recerca); desenvolupadors de tecnologia privats (com les enginyeries o empreses de base tecnològica); desenvolupadors de tecnologia sense ànim de lucre (com els centres tecnològics); i facilitadors de tecnologia públics (com les oficines de transferència tecnològica).

L’objectiu de la nova distinció TECNIO és que les empreses catalanes identifiquin on poden trobar noves tecnologies per a les seves necessitats de desenvolupament de nous productes i processos, ja sigui a través de l’adquisició o explotació de patents, la contractació de projectes d’R+D+i o el contacte amb spin-offs.
 
Alineada amb l’Estratègia RIS3CAT i l’Estratègia Industrial de Catalunya, es tracta d’una iniciativa que situa la transferència tecnològica com un dels mecanismes clau per augmentar el nombre d’empreses innovadores a Catalunya i fer-les més competitives. Els nous agents TECNIO podran gaudir de la utilització del segell acreditatiu, obtindran la visibilitat i el reconeixement d’ACCIÓ, serveis de difusió i comercialització de tecnologia, assessorament en cooperació internacional, informació preferent sobre activitats d’ACCIÓ, priorització en línies d’ajut i programes específics, activitats de networking i capacitació en transferència tecnològica.
 
Podeu consultar el llistat dels 54 agents TECNIO.
 
 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.