Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Jornades 2.0 del punt Òmnia Valls: Gamificació

Posted on 20/04/2016
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Jornades 2.0 de Valls: Gamificació
Jornades 2.0 de Valls: Gamificació. 2016. Source: Punt Òmnia de Valls. Licence: Tots els drets reservats

La gamificació serà el tema central de la tercera de les conferències que formen part del cicle "Jornades 2.0" del punt Òmnia de Valls. Es tracta del quart any consecutiu que la ciutat programa aquest cicle de xerrades.

Què és la gamificació? Com podem crear experiències gamificades amb èxit? Realment funciona? "Gamificació: moda o oportunitat" és el títol de la xerrada que vol resoldre tots aquests dubtes i que tindrà com a protagonista a Oriol Ripoll, especialista en jocs i gamificació i consultor creatiu a Jocs al segon. Ripoll té un Màster en Gamificació i narrativa transmèdia i, a més, és formador en diferents graus, postgraus i màsters universitaris a la Universitat de Barcelona i l'IEBS. La xerrada tindrà lloc, com sempre, a l'Hotel Class de Valls el proper 27 d'abril a partir de les 19:30h. És necessari fer inscripció prèvia.

En aquesta 4a edició de les Jornades 2.0 es parlarà de temes de la màxima actualitat i es comptarà amb la participació de diferents experts en temes com: privacitat i seguretat de les dades, les dades a la societat del coneixement, gamificació, etc. El cicle s'adreça al món empresarial i comercial de la ciutat.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.