Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Participa a la 9a edició dels Premis Educaweb

Posted on 18/04/2016
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
9 Premis Educaweb
9 Premis Educaweb. Source: Web d'Educaweb. Licence: Tots els drets reservats

Educaweb ja ha obert el període de presentació de candidatures per a la novena edició dels Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional. El certamen vol potenciar l'orientació acadèmica i professional donant a conèixer totes les experiències, projectes i materials innovadors en aquest àmbit que es realitzen a l'estat espanyol.

La convocatòria s'adreça a professionals individualment (orientadors professionals, tutors, professors, mestres, pedagogs, psicopedagogs, psicòlegs, etc.) o bé, institucions, centres educatius i organitzacions que hagin desenvolupat o estiguin desenvolupant un projecte d'orientació acadèmica i/o professional. El termini de lliurament de les candidatures finalitza el 30 de juny de 2016.

El jurat tindrà en compte especialment els treballs presentats que tractin algun d'aquests temes: orientació en qualsevol etapa vital com a tasca preventiva, orientació en qualsevol etapa de l'ensenyamenr reglat i no reglat, orientació en col·lectius específics, TIC i orientació i orientació laboral i emprenedoria.

S'han establert 3 categories per als projectes rebuts:

  • Categoria A: projectes d’institucions, organitzacions o centres educatius que es duguin a terme durant el curs 2015-2016 o que s’hagin aplicat en anys anteriors. Hi haurà un 1r, 2n i 3r guanyador en aquesta categoria. El primer guanyador es beneficiarà en serveis d'Educaweb valorat en 6.000 euros; al segon i tercer classificats se'ls premiarà amb l'edició digital i la difusió del projecte i una distinció.
  • Categoria B: projectes presentats individualment per professionals i que es duguin a terme durant el curs 2015-2016 o que s’hagin aplicat en anys anteriors. El primer guanyador es beneficiarà en serveis d'Educaweb valorat en 1.500 euros; al segon i tercer classificats se'ls premiarà amb l'edició digital i la difusió del projecte i una distinció.
  • Categoria C: projectes elaborats per orientadors i professionals de l’educació menors de 35 anys i que encara no s’hagin aplicat. En aquesta categoria hi haurà un sol guanyador que rebrà l'edició digital i la difusió del projecte i una distinció i que serà convidat a un viatge a algun país europeu per a conèixer alguna organització dedicada a l'orientació.

Per a participar cal enviar un correu electrònic a l'adreça premis@educaweb.com. A les bases del concurs trobaràs la informació necessària per a presentar la teva candidatura.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.