Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Crida per apostar per l'emprenedoria i la innovació a Europa

Posted on 05/09/2013
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Crida per signar el manifest per una Europa digital
Crida per signar el manifest per una Europa digital

La vicepresidenta de la Comissió Europea, Neelie Kroes, fa una crida a empresaris, inversors, assessors, etc. de tot el continent a compartir les seves idees per aconseguir un creixement econòmic a nivell europeu basat en les noves tecnologies i Internet.

Neelie Kroes ha creat un grup d'emprenedors digitals d'èxit (The Startup Europe Leaders Club), per tal que actuïn com models a seguir per als emprenedors/ores web europeus i proporcionin directrius a la Comissió Europea al voltant del què cal fer per enfortir l'entorn als empresaris d'Internet.

Aquest grup ha rebut l'encàrrec de redactar un manifest que ofereixi propostes pel creixement econòmic europeu i que engresqui altres emprenedors a compartir també les seves idees.

L'objectiu del Manifesto és reflectir les opinions i punts de vista de molts empresaris, inversors, assessors i altres figures clau dins l'ecosistema digital i la tecnologia a Europa. Es pot signar i fer-hi aportacions fins al 30 de setembre.

La Comissió Europea espera que a partir d'aquesta iniciativa sorgiran propostes d'actuació tant per a les institucions estatals i europees com per a educadors, compradors públics, grans empreses, mercats de valors, etc. Confia que entre tots aquests actors i els propis emprenedors es podrà fer camí cap a una Europa digital.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.