Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

L’Aula mòbil finalitza el curs a Vimbodí i Poblet

Posted on 25/06/2010
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Participants a un curs a Vimbodí i Poblet
Participants a un curs a Vimbodí i Poblet

El 21 de juny va finalitzar el curs d’Introducció a la Informàtica a Vimbodí i Poblet, realitzat gràcies a l'aula mòbil. El curs ha estat organitzat des del projecte “Conc@TIC”, impulsat i promogut pel Consell Comarcal de la Conca de Barberà i l’Organisme Autònom de Desenvolupament juntament amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vimbodí i Poblet.

La formació ha tingut una durada de 24 hores, dividida en tres cursos: Tractament de Text, Full de Càlcul i una introducció a Internet i correu electrònic, per tal que els alumnes es puguin introduir també a aquesta important i, de cada vegada més imprescindible, font d’informació i de comunicació com és Internet.

El curs s’ha realitzat al Local d’Avis de Vimbodí i Poblet, un espai apropiat per poder realitzar el curs.

La valoració per part dels alumnes ha estat molt positiva, amb una nota de 8,11, segons les enquestes que van respondre els alumnes al finalitzar els cursos.

En total hi ha hagut una dotzena de persones inscrites en aquest curs, totes elles amb un gran interès per i poder gaudir de les noves tecnologies.

Qualsevol poble de la Conca que estigui interessat en realitzar cursos i activitats en el marc de les noves tecnologies podrà gaudir de la realització d’aquests directament al seu municipi, tan sols cal sol·licitar-ho al Consell Comarcal i que hi hagin, com a mínim 8 alumnes interessats.
 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.