Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Jornada de formació tecnològica en el sector Mobile a Sant Cugat del Vallès

12/12/2014
de 10:00 a 13:00
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Jornades mTalent
Jornades mTalent

Els coneixements i capacitats en l’àmbit de les tecnologies mòbils són i seran cada vegada més importants per desenvolupar projectes en aquest sector en fase de creixement.

Els coneixements i capacitats en l’àmbit de les tecnologies mòbils són i seran cada vegada més importants per desenvolupar projectes en aquest sector en fase de creixement. Per aquest motiu, la Fundació Barcelona Mobile World Capital en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i la GSMA impulsen el programa mTalent, amb l’objectiu de fomentar la formació tecnològica en el sector Mobile.

Entre les diferents iniciatives que incorpora mTalent, destaca la realització arreu del territori català de jornades formatives de primer contacte amb les tecnologies del sector Mobile, per tal d’informar els joves, les persones a l’atur, els emprenedors, els autònoms, els professionals i les empreses del sector TIC com aquestes poden ajudar-los a trobar feina, a millorar la seva qualificació professional o a satisfer la seva necessitat d’incorporar personal qualificat.

Una d'aquestes tidrà lloc el 12 de desembre, a l'Auditori de la Casa de Cultura de Sant Cugat del Vallès. Us hi podeu inscriure emplenant aquest formulari.

Detalls del curs

Date: 
Friday, 12 December, 2014 - 10:00 to 13:00
Place:
Auditori de la Casa de Cultura
C/ Castellví, 8 Sant Cugat del Vallès
Etiquetes: