Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Guia del comerç electrònic d'idigital

Posted on 29/04/2013
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Part de la portada de la guia de comerç electrònic d'idigital
Part de la portada de la guia de comerç electrònic d'idigital

A la plana web d'idigital podem trobar diferents guies d'empresa, que poden resultar útils a les persones que porten a terme el seu propi negoci. A través de PuntTIC.cat volem donar a conèixer aquestes guies, com ara, la guia del comerç electrònic, que pretén orientar en com obrir la porta al comerç en línia i donar un impuls al nostre negoci.

Es considera comerç electrònic qualsevol tipus de transacció basada en la transmissió de dades sobre xarxes de telecomunicació, ja sigui via Internet o telefònica, xarxes bancàries, etc. En aquesta guia, impulsada per idigital, la Generalitat de Catalunya i el Consell General de Cambres de Catalunya, trobareu els punts clau per tenir èxit en les vendes per Internet. Us interessa? Descarregueu-vos la Guia del comerç electrònic.

Idigital és l'estratègia del Govern de la Generalitat de Catalunya que té com a objectiu generar un pol d'innovació digital al nostre país per fomentar el creixement econòmic, la competitivitat empresarial i l'ocupació de qualitat. A la seva plana web, entre d'altres, compta amb un espai dedicat a guies d'empresa, amb les quals els emprenedors/ores i empresaris/àries podran descobrir noves possibilitats per al seu negoci en els àmbits dels processos de producció i organització, màrqueting i vendes, compres i logística, seguretat de les dades o la interconnexió del maquinari, entre d'altres.

 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.