Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Girona Emprèn ofereix tres noves Càpsules TIC i dues xerrades per a emprenedors

Posted on 28/11/2012
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Girona emociona. Emociona't amb l'emprenedoria
Girona emociona. Emociona't amb l'emprenedoria

Girona Emprèn, el servei municipal de suport a l’emprenedoria de l’Ajuntament de Girona, organitza pel mes de desembre tres Càpsules TIC i dues xerrades dins el cicle "A Girona Emprèn parlem de..." a l’entorn de les noves tecnologies i els seus usos a l’empresa.

Els dies 4, 5, 11 i 12 de desembre la primera de les càpsules, que es realitza de 10.00 a 13.00 hores, serà un nou taller d’edició de web corporatiu amb l’editor Wordpress. Seguirà a aquesta càpsula el taller de Codis QR previst per al dia 18 de desembre a la mateixa hora amb l’objectiu de donar a conèixer com generar i personalitzar aquests codis per a objectius comercials de l’empresa. Finalment el dia 19 de desembre, també de 10.00 a 13.00 hores, el darrer taller de 2012 serà sobre l’editor de vídeo de la plataforma Youtube.

Els dies 12 i 19 de desembre a partir de les 16.00 hores hi haurà dues noves sessions del cicle "A Girona Emprèn parlem de...", que tractaran, d'una banda, de la legalitat a la xarxa i, de l’altra, de la plataforma Nubelo i de les oportunitats que genera als professionals a nivell de noves formes de treballar.

Tant les càpsules com les xerrades són gratuïtes i les places són limitades. Cal inscripció prèvia que es pot fer a través dels respectius formularis web.

Més informació a Girona Emprèn, al carrer Tarragona, 40, 17005 de Girona, al telèfon 972 104 316 o bé per correu electrònic a l’adreça gironaempren[arrova]ajgirona.cat.