Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Fotografia digital i gent gran, un projecte europeu a Sant Bartomeu del Grau

Posted on 30/09/2013
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Imatge del projecte de fotografia digital per a gent gran al punt TIC de Sant Bartomeu del Grau
Imatge del projecte de fotografia digital per a gent gran al punt TIC de Sant Bartomeu del Grau

El punt TIC de Sant Bartomeu del Grau, a Osona, ha participat en un projecte europeu sobre fotografia digital dirigit a persones majors de 60 anys. Aquesta formació s'emmarca dins del projecte sectorial Grundvitg que té com a objectiu la millora de l'educació en persones adultes.
 

Durant dos anys, un grup de gent gran de Sant Bartomeu ha pogut aprendre els secrets de la fotografia digital. Des de la tècnica fins al retoc d'imatge passant per la composició o l'expressió de la fotografia en si mateixa.

En el projecte també han participat persones d'altres països europeus: Itàlia, Romania, la República Txeca i Grècia. A més de l'aprenentatge en fotografia, el projecte ha fomentat l'intercanvi cultural entre els diferents països participants. Per aquest motiu, els alumnes han viatjat a altres països i han rebut la visita dels seus homòlegs europeus. En aquests intercanvis han donat a conèixer trets de la cultura catalana a través de la gastronomia, la música o la dansa.

El projecte va culminar amb la celebració d'un concurs a nivell internacional per triar les millors fotografies d'aquesta edició. Precisament, una de les participants catalanes va aconseguir el primer premi en la categoria de “Hobby”, referent a paisatges i activitats d'oci.

En el següent reportatge podeu conèixer aquests intrèpids fotògrafs i comprovar amb els vostres propis ulls els resultats del seu aprenentatge a través de les seves fotografies.
 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.