Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Nova formació dels Punt TIC de Granollers

Posted on 29/12/2011
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Els tres Punt TIC de Granollers
Els tres Punt TIC de Granollers

L'Ajuntament de Granollers ha presentat la seva programació dels Punt TIC de la ciutat per al primer trimestre de 2012: Nova formació especialitzada en Mac, multimèdia i xarxes socials al CTUG i d'iniciació a Biblioteca Roca Umbert i Centre Cívic Nord.

La programació agrupa l'oferta del Centre Tecnològic i Universitari de Granollers (CTUG), la Biblioteca Roca Umbert i el Centre Cívic Nord.

El Centre Tecnològic i Universitari de Granollers compta amb la formació més especialitzada. Inclou cursos de Photoshop, Indesign i Illustrator i píndoles relacionades amb els entorns Mac, multimèdia, xarxes socials i internet.

Pel que fa a la Biblioteca Roca Umbert i el Centre Cívic Nord la programació parteix dels cursos d'iniciació que s'han vingut fent els darrers anys. Enguany aquests es compacten i s'especialitzen en continguts amb Perd la por a l'ordinador (alfabetització), Crea i gestiona els teus documents (Ofimàtica) i Inicia't a internet (Internet). Com a principal novetat, s'inclouen una sèrie de píndoles de curta durada que s'assimilen a alguns dels continguts que el CTUG desplega en xarxes socials i Internet i són un bon enllaç perquè les persones que han fet els cursos d'iniciació puguin aprendre més com funcionen i per a què poden servir les noves tecnologies. 

Per a més informació feu clic aquí.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.